top of page

Group

Public·7 members

Synowie Lasu

Według nowego wywiadu w GameMe +, zespół w Synowie Lasu Studio deweloperskie Endnight Games stworzyło mapę, która jest czterokrotnie większa niż w oryginalnej grze. Oprócz zwiększonego rozmiaru świata gry, gracze zobaczą również ulepszone szczegóły w przerażającym środowisku wyspy i lasu, w którym się znajdą.

Synowie Lasu

W momencie pisania synów lasu będą można odtwarzać tylko w systemie Windows PCS , gdy zostanie uruchomiony 23 lutego 2023 r. Więc nie ma wersji konsoli w wydaniu. Będzie to również pełne wydanie gry, a nie beta wczesnego dostępu, chociaż należy spodziewać się wielu aktualizacji po uruchomieniu, które naprawiają i udoskonalają grę. W międzyczasie możesz liczyć grę na Steamie.

W skrócie, Tak. Synowie lasu to kontynuacja do innej gry o nazwie The Forest. Poprzednik Sons of the Forest został pierwotnie wydany we wczesnym dostępie w 2014 roku. Opierał się na bardzo podobnej koncepcji, w której główny bohater utknął na zalesionej wyspie po katastrofie lotniczej.

Rozmarzyłam się na wspomnienie rozpływających się w ustach słodkości. Mężczyzna patrzył na mnie jak na wariatkę. Cóż, może to niecodzienne wyznanie, zwłaszcza w stosunku do nowo poznanej osoby. Dopiero teraz do mnie dotarło, jak blisko siebie cały czas się znajdowaliśmy. Na plecach czułam ciepłe męskie ciało, a do mojego nosa nadal docierał zapach lasu. Mój porywacz był tak duży, że z tymi swoimi mięśniami zajmował prawie całą wolną przestrzeń. Przy nim czułam się maleńka. 041b061a72

• About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

bottom of page